Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Egy év garancia minden termékre! Egy év garancia minden termékre!
1.499 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2022. október 06.
  • Közepes méretű plüss lovacska
  • Pihe-puha
  • 3 éves kortól alkalmas játék 
Gyors szállítás
14 napos elállási jog
Biztonságos online fizetés

Barna plüss ló, 23 cm

1.499 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Barna plüss ló, 23 cm 

A gyerek lovat kért a szülinapjára, de a panellakás lehetőségei szűkösek a kívánság teljesítéséhez? Itt a remek alkalom, hogy örömet szerezz a lurkónak egy plüss lóval! 

Őseink, a harcos magyarok úgy tartották, hogy az ember legjobb barátja a ló. A ló és lovas közt a mai napig, a világ minden területén különleges kapcsolat van, ez a tény akár igazolhatja is ezt a feltevést. 

Számos, gyermekekkel, fogyatékossággal élő személlyel vagy lelkileg traumatizált emberrel végeztek kísérletet lovas terápia közben, és a kutatások azt bizonyítják, hogy minden kibillent állapoton javít a lóval való közös munka.  

A ló tehát nagyon fontos szerepet tölt be az ember életében, a hatalmas, bölcs állatok többet tudnak az életről, mint gondolnánk. Bánni velük nem egyszerű, de aki ezt megtanulja, különleges élményben lesz része. 

Addig is, míg kiépítitek kapcsolatotokat a sörényesekkel, tarthattok otthon plüss lovat. A plüss puha, sörénnyel és lófarokkal ellátott, valamint nyakkendője van. Kedves tekintetű, üldögélő lovacska, így 3 éves kortól bárki számára megfelelő ajándékká válhat, és segítségével akár az is megtanulható, milyen lószerszámokat használhatunk lovagláshoz. 

Számos ajándék kísérője lehet még ez a plüss ló - akár az igazi állat beharangozása is lehet, vagy környezetvédelmi, állatvédelmi törekvések szimbólumaként is adható. Egy korábbi lovas élménynek ugyanúgy állíthat emléket, mint bármilyen ünnepnek, közös együttöltött időnek. 

Főbb jellemzők:  

  • Üldögélő plüss lovacska 
  • Anyaga: plüss 
  • Szín: barna-fehér 
  • Méret: 23 x 17 x 8 cm  

Az oldal tetejére