Cukorszóró tortákhoz, süteményekhez
Nincs is szebb, amikor egy ünnepi sütemény tetején, mint a frissen hullott hó, pihen a porcukor. Ezt nem tudjuk elérni, ha kanállal szórjuk rá, ellenben egy könnyen kezelhető, nem koszoló cukorszóróval a sütemény csodás, a konyha pedig tiszta marad.
A cukorszórás szinte már művészeti ágnak számít, nem mindenkinek megy. Lehet próbálkozni leveses szűrővel is, az eredmény nem lesz professzionális. Általában a süti belsején koncentrálódik majd a cukorhegy, a szélek pedig szárazon árválkodnak.
Ez a kézbe illő cukorszóró azonban tökéletesen apró szeművé szitálja a cukrot, könnyen használható a sütik széle felett is, és pontosabb célzást ígér: a konyha többi része nem ragad majd össze a feleslegesen kiszóródott cukortól.
A szóró tisztán tartása nem is lehetne egyszerűbb, teteje levehető, mosható, a megmaradt cukor visszatehető a dobozába
A szóróba nem csak porcukor, gyakorlatilag bármilyen fűszer, esetleg liszt finomra szitálható – de mindig mosd el jó alaposan használat után.
Főbb jellemzők:
- Kézi cukorszóró
- Anyaga: műanyag, acél
- Műanyag tetővel
- Méret: 10 x 7 x 5 cm