Kérdésed van? Hívj minket! +3623747629 Vagy keresd online ügyfélszolgálatunkat!

Kávézacc gyűjtő edény
Kávézacc gyűjtő edény
3 099 Ft

Kávézacc gyűjtő edény

Kávézacc gyűjtő edény
Kávézacc gyűjtő edény
Kávézacc gyűjtő edény
  • Mosogatógépben mosható
  • Letisztult forma 
  • Praktikus konyhai eszköz
Várható szállítási idő
2024.03.21
Szállítási díj
1 290
3 099 Ft
Részletek

Kávézacc gyűjtő edény

Te is szereted a tökéletes rendet és a mindenhez passzoló dizájnelemeket a konyhádban? Egyben szeretsz gondoskodni a növényeidről, és az újrahasznosítás híve vagy? Nem kell tovább jégkrémes dobozokban gyűjtened a kávézaccot, egy gyönyörű, letisztult tárolót mutatunk neked!

A kávézacc tartó elem egy matt fekete, minden stílushoz csodásan passzoló, műanyag tartóedény, amely mosogatógépben mosható, könnyen kezelhető, tartós darab, mégsem lesz szem előtt a kávézacc, amit később használni tudsz.

Ha egyszerűen a kukába dobod, akkor csak szemét lesz belőle, de ha ősszegyűjtöd, később a növények földjéhez keverve lazíthatja azt, vagy ha kerted van, állítólag a csigák, hangyák ellen kiváló alapanyag lehet. A reneszánszát élő komposztálás során is felhasználható a kávézacc, mellesleg szagtalanító szer is. Tegyél egy próbát!

Az interneten több kozmetikai tipp is fellelhető, a kávézaccos élénkítő pakolások, bőrradírok receptjeinek garmadáját találod különböző oldalakon, egy kis növényi olajjal elkeverve akár így is kipróbálhatod ezt a remek alapanyagot.

A tisztaság, a rend, a modern letisztultság és a fenntarthatóság egyszerre lesz jelen a konyhádban.

Főbb jellemzők:

  • Dekoratív kávézacc gyűjtő
  • Színe: matt fekete
  • Méret: 13 x 12 x 11 cm
Adatok
Cikkszám
105956
Hasonló termékek