Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Egy év garancia minden termékre! Egy év garancia minden termékre!
5.379 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2022. szeptember 27.
  • Távirányítóval vezérelhető
  • Fény- és hanghatások
  • Egyenesen halad, forog, akadálynál megfordul, hangot ad és villog
Gyors szállítás
14 napos elállási jog
Biztonságos online fizetés

Távirányítós, száguldó gördeszkás fiú / mozog, hangot ad, villog

5.379 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Távirányítós, száguldó gördeszkás fiú / mozog, hangot ad, villog

A kisfiad egy vagány gördeszkás? Vagy még túl kicsi a deszkázáshoz, de bámulva nézi a gördeszkás srácokat? Ez a nagyon látványos, távirányítós, gördeszkás játék éppen neki való!

Ennek a játéknak fő eleme a narancsszínű bukósisakos, gördeszkás srác, aki a készülék bekapcsolása után nagy vagányként száguld és pörög a deszkán! A játék a deszka alján levő kapcsolóval készenléti állapotba kapcsolja magát és kék fénnyel világít. Innentől a távirányítóval irányítható. A távirányító nagy gombjával előrerohan, miközben a gördeszkás fiú nagy, széles ívben, körben forog rajta. A távirányító hátsó gombjával pedig a deszka hátramenetben is képes haladni, az ugyanúgy forgó fiúval a hátán. Ha a gyermeked külön játékként szeretné használni, a gördeszkás fiú le is szerelhető a deszkáról. Ebben az esetben is meg tud állni a saját lábain.

Ha a baloldali, kisebb gombot nyomjuk meg a távirányítón, a gördeszkás fiú saját, automatikus program alapján kezd száguldásba. Ha netán valamilyen tárgyba ütközik, nem áll le, csak megfordul, és folytatja útját. Ugyanennek a gombnak a lenyomásakor nemcsak az addigi kék oldalfények világítanak a gördeszkán, hanem a deszka hátuljából, tűzvörös, lángoló színek jelzik a száguldás kezdetét. Ha pedig ez sem lenne elég, mindeközben ujjongó tömeg hangját hallhatjuk a játék hangszórójából, divatos zenei aláfestéssel. Ha netán még ez is kevés, akkor a deszkás fiú még egy meglepetéssel szolgál. Sokszor úgy tűnik ugyanis, mintha felborulna, de ő egy elegáns mozdulattal a fejre állt pozícióból is újból a deszkán terem, és folytatja tovább észbontó száguldozását!

Ha nagyon látványos, sokfunkciós játékkal szeretnéd meglepni a gyermekedet, ennek a gördeszkás fiúnak a vagányságával biztosan el fogod kápráztatni!

Főbb jellemzők:

  • Távirányítós gördeszkás fiú
  • Egyenesen halad, forog, akadálynál megfordul, hangot ad és villog
  • Méret: 28 cm x 17 cm x 10 cm
  • Távirányítós (a távirányító 2 db AA elemmel működik, az elem nem tartozék)
  • A készülék mozgó egysége 3 db AA elemmel működik (az elem nem tartozék)
  • Színes, látványos, sokfunkciós játék
  • 3 éven felülieknek ajánlott

Az oldal tetejére