Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékvisszahívás

Tisztelt Vásárlóink! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az LM-3B azonosító jelölésű "Elektromos szúnyogirtó és rovarcsapda / UV-fénnyel" nevű termékre a Hatóság fogyasztóktól történő visszahívást rendelt el, és biztonsági okok miatt a további értékesítést megtiltotta. A termék megegyezik a KPIR és RAPEX rendszerben szereplő letiltott termékkel. KPIR: FPIF/22146/2019 (közzététel: 2019. június 12.); RAPEX: A12/0972/12 (közzététel: 2019.27.hét).

A riasztások alapján az alkalmazott tapintóujjakkal a lámpafoglalat, a lámpafej és az elektromos rács feszültség alatt álló (aktív) részei megérinthetőek, a rácsfeszültség 1 másodperccel a készülék hálózatról történő leválasztása után meghaladja a 34 V-ot, a hálózati csatlakozóvezeték a fém akasztógyűrű éles szélű végéhez ér, az elektromos rács csupasz belső huzalvégei a készülék szerelvényterén belül elmozdulhatnak és a szellőző nyíláson keresztül megérinthetővé válhatnak, a hálózati csatlakozóvezeték húzás és csavarás elleni tehermentesítésére csomót alkalmaztak, valamint a műanyagból készült rovargyűjtő tálca éghető anyagú. Mindezek következtében a termék áramütést és égési sérülést okozhat. Figyelembe véve a felhasználók szokásos viselkedését, a háztartási készülék előre látható használata az áramütés és égési sérülés veszélye tekintetében súlyos kockázattal jár.

A fogyasztók védelmét szem előtt tartva, és a Hatósági határozatnak megfelelve, a fent nevezett terméket webáruházunkból töröltük, forgalmazását beszüntettük.

Ezen termék vételárát visszatérítjük, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a ugyfelszolgalat.bivin@gmail.com email címen!

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

Üdvözlettel, 
BivinMarket.hu Kft.

Az oldal tetejére